E-mail obvestila
 

Pc Outlet

Renew in refurbish - ugoden nakup

Renew & Refurbish

Proizvajalcem računalniške opreme se vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah.

Ravno tako se v Renew & Refurbish program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje kot tudi produkti katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka ko produkt zapusti proizvajačevo skladišče do trenutka ko pride do vas.

V Renew & Refurbish programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA. Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za Renew & Refurbish program v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalaž.

Na voljo je oprema sledečih prizvajalcev: Asus, Lenovo, HP, Dell, Acer...

V ponudbi se vedno nahaja 100+ različnih modelov prenosnih in tabličnih računalnikov - že od 200 EUR z DDV, ki so dobavljivi že isti ali naslednji dan po bistveno nižjih cenah kot modeli v redni ponudbi.

Za več informacij in ogled celotne ponudbe se oglasite v naši poslovalnici - Hestia pro d.o.o., Tržaška cesta 17, 1000 Ljubljana, PON-PET od 9-17 ure ali pokličite na 01 421 01 70.