E-mail obvestila
 

Servis

Je računalnik pomemben del vašega poslovnega procesa?

Imate občutek, da stvari ravno takrat, ko je najbolj potrebno, ne tečejo tako kot bi morale?
Vam računalnik jemlje vaš dragoceni čas?

Prav tu vam lahko priskočimo na pomoč z našimi dolgoletnimi izkušnjami s področja svetovanja in vzdrževanja osebnih računalnikov in računalniških sistemov.

Glede na vaše potrebe bomo skupaj izbrali za vas najprimernejši način sodelovanja:

Vzdrževanje in servis računalniške opreme na klic

V tem primeru se na vaš klic odzovemo v najkrajšem možnem času. Storitve se obračunavajo glede na porabljen čas ter s fiksno ceno obiska za Ljubljano in okolico. V primeru večje oddaljenosti se pot zaračunava glede na porabljen čas na poti in kilometrino.

Vzdrževanje in servis računalniške opreme po vzdrževalni pogodbi

Zakup servisnih ur

V primeru zakupa servisnih ur se dogovorimo za mesečno število zakupljenih ur, katere plačate v začetku meseca in jih nato koristite tekom meseca. Vsaka dodatna ura se vam zaračuna sproti, pri čemer se upošteva že v naprej dogovorjen popust. Z zakupom servisnih ur si zagotovite hitrejši odzivni čas.

Mesečni pavšal

V primeru mesečnega pavšala se po pregledu vaše opreme dogovorimo o opremi, ki bo zajeta v pogodbi, in glede na njeno stanje določimo ceno mesečnega pavšala. Za posebnosti vašega podjetja se bomo osebno dogovorili. S to pogodbo imate zagotovljen osemurni odzivni čas in fiksni mesečni strošek, ne glede na količino dela, potrebnega za odpravo napake. Prav tako ste deležni dodatnih ugodnosti pri nakupu nove opreme. V ceno mesečnega pavšala niso vključeni stroški nadomestnih delov.

Za dodatne informacije pokličite 01 426 17 93 ali pišite na servis@hestia-pro.si